top of page

Jij fotografeert toch naakte vrouwen?

Updated: Jan 25

Jij fotografeert toch naakte vrouwen?

De meest gehoorde openingsvraag aan mij op een saai feestje 😉(en ook mijn meest gegeven antwoord overigens, je hebt meteen de aandacht, trust me ;))

Ik moet altijd wel glimlachen van binnen want wat ik doe is minder plat dan dat t klinkt dus ik breng dan ook graag de nuance aan.

Ik noem het liever “Woman Portraiture”

Het Vrouwelijk Portret.

De vrouw in haar kracht zetten,

dat doe ik in mijn vrije werk graag met modellen op mooie locaties maar net zo lief tijdens een privé opdracht voor jou dmv het artistieke Privé portret of een elegante Boudoir sessie.

En dat is heus niet altijd naakt, verre van zelfs, maar het schijnt tot de verbeelding te spreken , vooral in deze toch wel mannelijke wereld. Maar jezelf blootgeven is zooo veel meer dan “naakt”


Sterke onafhankelijk vrouwen in de lead op mijn foto’s, van ladyboss tot eigenzinnige dames met de nodige classy bravoure en een little evocative edge. En nee, dit is géén narcisme, dit is een empowerment ervaring, dit is loslaten wat ánderen er wel niet van zouden denken en in je EIGEN kracht gaan staan, met een beetje hulp van mij en mijn geweldige team van visagistes , stylisten en assistentie en op een heerlijke locatie.


“Be who you were before all that stuff happened that dimmed your fuckin shine”


Niet voor hém, want dat denkt iedereen altijd, laat hém maar even achterwege, maar voor JEZELF,

Want jij bent geweldig en prachtig!

Welke high profile carrière je nou ook hebt, badass business, (working) mama, een vrijwilligers carrière, studeert of renteniert, hoe oud je bent of welk postuur je draagt,

het maakt me niet uit,

iedere vrouw is powerful prachtig op haar manier en verdient het om zich drop dead gorgeous and awesome te voelen!


Dus, ik begin maar eens met het uitspreken van mijn missie!

Tijd om ook zelf weer in het licht te gaan staan... in m’n twintiger jaren stond ik immers op een podium in dat licht, m’n dertiger jaren heb ik mijn mooiste lichtje groot mogen brengen naar nu bijna tiener, de veertig is er nu, tijd om mijn power weer te laten shinen, op volle kracht!


Aan alle prachtige eigenzinnige mooie sterke vrouwen, doe je met me mee?


Want de wereld kan wel een beetje meer body positivity, kracht, zelfliefde, schoonheid en Power of Love gebruiken.


Welcome to my world.

I love to SEE you.


Liefs Daniëlle Guillonard

Woman portraiture Photography
6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page